Inschrijven Activiteit

Inschrijven:

De huidige maatregelen zorgen ervoor dat de capaciteit per bubbel gelimiteerd wordt tot 10 leden per bubbel.

Het aantal bubbels die aanwezig zijn tijdens de Chiro-activiteit hangt af van de hoeveelheid leden die we hebben, let goed op de instructies van de leiding bij aankomst op de Chiro zodat uw kinderen in de juiste bubbel terecht komen.

De groepen Tito, Keti & Aspi spreken niet af aan het heem. Door de beperkte plaats op ons terrein spreken de oudere groepen af op de locatie waar hun activiteit doorgaat. Alle info wordt steeds gecommuniceerd door de leiding van de groep.

Verklaring op eer:

De nieuwe maatregelen leggen voor dat kinderen maximum 1 vrijetijdsbesteding mogen hebben per week. We vragen dan ook om de verklaring op eer in te vullen die bevestigt dat onze Chiro-activiteit de enigste activiteit is die uw kind in zijn/haar vrijetijd uitoefent.

Indien u deze verklaring niet ondertekend meegeeft de eerstvolgende keer dat uw kind naar de Chiro komt zullen wij genoodzaakt worden toegang te weigeren.

Onderstaand document is verplicht in te vullen en mee te geven de eerste Chiro-activiteit waar uw zoon/dochter aanwezig is.

https://drive.google.com/file/d/18tMpCkWyEnvaUxCJMimLk_OCcq6DQ8Xn/view?u...

Inschrijven voor de activiteit van 18 April kan via de onderstaande link.

 

Bambi:

https://forms.gle/HtTESEiWtZS4Vnqr6

 

Speelclub:

https://forms.gle/iE9dbQs8qHZHdMGRA

Rakwi:

https://forms.gle/B8iVi9GD1vg8gxuN9

Tito

https://forms.gle/WPQ2uR7wxqW9R82H8

 

Keti

https://forms.gle/PhvvG8ptzL8cS4Uy6

 

Aspi

https://forms.gle/FdHVqMDcbTVCjyqT7