Nieuwsbrief 9 maart

Beste ouders en leden van Chiro Sint-Joris,

Sinds het vorige overlegcomité zijn er enkele versoepelingen doorgevoerd voor het jeugdwerk. In deze nieuwsbrief staat alle info over hoe onze Chiro-activiteiten verder verlopen.

 

Activiteiten op zondag (alle groepen)

Vanaf 14 maart geven we terug aan alle groepen elke zondag activiteit

De huidige maatregelen zorgen ervoor dat de capaciteit per bubbel gelimiteerd wordt tot 25 leden per bubbel (in buitenlucht).

Het aantal bubbels die aanwezig zijn tijdens de Chiro-activiteit hangt af van de hoeveelheid leden die we hebben, let goed op de instructies van de leiding bij aankomst op de Chiro zodat uw kinderen in de juiste bubbel terecht komen.

De groepen Tito, Keti & Aspi spreken niet af aan het heem. Door de beperkte plaats op ons terrein spreken de oudere groepen af op de locatie waar hun activiteit doorgaat. Alle info wordt steeds gecommuniceerd door de leiding van de groep.

Inschrijven voor een activiteit:

Iedere maandag zetten we nieuwe formulieren online om in te schrijven voor de zondag van diezelfde week. Inschrijven kan telkens tot vrijdag 00:00h. Wanneer de limiet van het aantal leden bereikt is zullen de formulieren ook automatisch sluiten.

Inschrijven: https://chirosintjoris.be/inscrhijven-activiteit

 

Vier uurtje:

Zoals gewoonlijk zullen wij koek en drank voorzien. Wel vragen wij u om gepast te betalen (€1) zodat we zoveel mogelijk contact kunnen vermijden.

Voor Tito, Keti & Aspi voorzien we geen vieruurtje, de leden mogen altijd zelf iets meenemen.

Verklaring op eer:

De maatregelen leggen voor dat kinderen maximum 1 vrijetijdsbesteding mogen hebben per week. We vragen dan ook om de verklaring op eer in te vullen die bevestigt dat onze Chiro-activiteit de enigste activiteit is die uw kind in zijn/haar vrijetijd uitoefent.

Indien u deze verklaring niet ondertekend meegeeft de eerstvolgende keer dat uw kind naar de Chiro komt zullen wij genoodzaakt worden toegang te weigeren.

De verklaring op eer is te vinden op onze website:

https://chirosintjoris.be/inscrhijven-activiteit 

Maatregelen:

  • Groepen van 25 personen excl. Leiding voor -12 jaar (in buitenlucht)
  • Social distancing geldt tussen verschillende bubbels.
  • Mondmaskers zijn niet verplicht binnen in de bubbels -12. We raden ten sterkste aan om uw kind altijd een mondmasker mee te geven naar elke activiteit.
  • Mondmaskers en social distancing zijn verplicht voor de oudste groepen (Tito, Keti & Aspi)
  • De leiding draagt altijd een mondmasker en houdt afstand in de mate van het mogelijke
  • Door beperkte toegang aan het sanitair is het niet mogelijk om kinderen zelfstandig & coronaproof naar het toilet te laten gaan, u houdt hier best rekening mee.
  • Bij aankomst op een activiteit is het verplicht om de social distancing te respecteren. Houd rekening met instructies van de leiding en de aanwezige signalisatie.

Kamp 2021

 

Omdat we nog geen inkijk hebben op het verloop van het Corona Virus tijdens de zomer van 2021 kunnen we nog weinig info mededelen over het verloop van het kamp. Alles zal afhangen van de maatregelen die dan van kracht zijn en situatie waar we ons in bevinden.

We kijken met goede moed richting de zomer van 2021!

Kamp 2021 zal (als corona het toelaat) doorgaan van 31 juli tot 10 augustus. We trekken met z’n allen richting Het Verloren Bos in Lokeren.